Printable Version of Topic
Click here to view this topic in its original format
MetalfanBlackness forum > Concerten/Festivals/Podia > 04-05 Sebkha-Chott @P60


Posted by: Poppodium_P60 Apr 26 2012, 12:31 PM
Datum:04-05-2012
Zaal open:20:30
Aanvang:21:00
Ticket vvk:€ 12,00
Ticket zaal:€ 13,00

De Franse avant-garde formatie Sebkha Chott doet alles wat de rockgoden hebben verboden. Onder de bezielende leiding van zanger en opperhoofd Wladimir Ohrelianov II heeft het excentrieke collectief zich in twaalf jaar tijd ontpopt tot de cirusact van de progressieve rockscene. Metal, disco, techno, fanfare. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het de band uit Le Mans gooit het vrolijk in de mix.

In 2008 stond de band al op ons Amstelveense podium. Toen al leek de ongeëvenaarde verbeeldingsdrang van Ohrelianov en co zelfs de edele kunst van muziek te ontstijgen. Sebkha Chott houdt het midden tussen kleinkunst en een rockconcert, tussen een tot leven gekomen Fellini-nachtmerrie en een Monty Python-sketch.

De show van de groep in woorden vatten is een schier onmogelijke opgave. Het is een ervaring die je in het echt moet meemaken. Zien is geloven! Let wel, Sebkha Chott is niet geschikt voor de conservatieven onder ons. Alleen de avontuurlijkste muziekliefhebbers zullen de doldwaze fratsen van Sebkha Chott op waarde schatten.

Meer info en tickets: http://www.p60.nl/agenda/2012/5/4/sebkha-chott-412.html

Powered by Invision Power Board (http://www.invisionboard.com)
© Invision Power Services (http://www.invisionpower.com)